Domo, un nou CEO şi scriptic un nou acţionar

Autor: Cristina Roşca Postat la 06 februarie 2013 56 afişări

Retailerul de electronice, electrocasnice şi produse IT Domo a fost preluat de către fondul de investiţii elveţian Domtech, schimbare care vine la pachet cu o schimbare de CEO. Dragoş Dinu, care a condus anterior A&D Pharma, cel mai mare grup farma local, preia astfel funcţia de CEO.

Retailerul de electronice, electrocasnice şi produse IT Domo a fost preluat de către fondul de investiţii elveţian Domtech, schimbare care vine la pachet cu o schimbare de CEO. Dragoş Dinu, care a condus anterior A&D Pharma, cel mai mare grup farma local, preia astfel funcţia de CEO. Reprezentanţii Domo nu au oferit informaţii despre acest fond de investiţii, astfel nu există date clare dacă este vorba de o schimbare de acţionariat sau doar de un transfer de acţiuni al aceluiaşi fond de investiţii de pe o entitate pe alta. "Recent s-a înregistrat o tranzactie care este de mult în derulare. Un fond de investiţii elvetian, Domtech, a preluat 100% din actiuni de la TMD (Technomarket Domo NV, fostul acţionar majoritar - n.red.)", spune Lorand Szarvadi, fondatorul companiei care până recent era şi acţionar mi­noritar. Acum Domtech cotrolează 99,99% din acţiuni. Informaţiile despre Domtech Holding AG sunt aproape inexistente. Astfel, nu există informaţii despre portofoliul fondului sau despre istoria lui. "La această întrebare nu sunt abilitat să vă răspund", explică Szarvadi.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Domo,
retailer IT,
electronice,
electrocasnice
/actualitate/domo-un-nou-ceo-si-scriptic-un-nou-actionar-10546114
10546114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.