Doisprezece poliţişti de la patru secţii, suspectaţi că au luat mită de la firme de pompe funebre

Postat la 16 decembrie 2013 51 afişări

Doisprezece poliţişti de la patru secţii din Capitală sunt suspectaţi că au luat mită de la firme de pompe funebre, în schimbul informaţiilor despre persoane decedate în accidente, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Doisprezece poliţişti de la patru secţii, suspectaţi că au luat mită de la firme de pompe funebre

 Sursele citate au precizat că dintre cele 26 de persoane învinuite, 13 sunt angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, respectiv 12 poliţişti de la secţiille 25, 20, 22 şi 11 din Capitală şi un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Percheziţiile făcute de anchetatori în Capitală vizează patru firme de pompe funebre suspectate că ar fi dat mită unor poliţişti, dar şi unor angajaţi de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.

Peste 50 de persoane sunt audiate la sediul Poliţiei Capitalei, urmând ca, la finalizarea percheziţiilor, să fie aduse şi altele, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii au făcut, luni dimineaţă, 17 percheziţii domiciliare, într-un dosar în care sunt vizaţi agenţi de poliţie şi angajaţi de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, acuzaţi că ar fi luat mită de la reprezentanţii unor firme de pompe funebre.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doisprezece-politisti-de-la-patru-sectii-suspectati-ca-au-luat-mita-de-la-firme-de-pompe-funebre-11776755
11776755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.