Doi soţi au divorţat după 14 ani de căsnicie, în timpul CM 2018. Motivul e BIZAR: totul a pornit de la un gol înscris de Messi şi reacţia femeii

Postat la 07 iulie 2018 365 afişări

Un cuplu din Rusia, căsătorit de 14 ani, a divorţat din cauza faptului că soţia l-a ironizat pe fotbalistul preferat al soţului.

Doi soţi au divorţat după 14 ani de căsnicie, în timpul CM 2018. Motivul e BIZAR: totul a pornit de la un gol înscris de Messi şi reacţia femeii

Cei doi sunt mari fani ai sportului rege şi s-au cunoscut datorită acestei pasiuni, într-un bar. Nu a contat faptul că susţineau echipe rivale, Spartak Moscova şi CSKA Moscova.

Totuşi, un incident recent a dus la divorţ, potrivit publicaţiei Argumenti i Fakty. Arsen, în vârstă de 40 de ani, a cerut separarea legală după ce soţia lui, Liudmila, în vârstă de 37 de ani, l-a ironizat în mod repetat pe Messi, idolul bărbatului, pentru prestaţia slabă de la CM 2018. Femeia crede că C. Ronaldo este cel mai bun fotbalist din lume.

Mai precis, cearta finală dintre cei doi a început după ce Messi a înscris un gol împotriva Nigeriei. Arsen s-a bucurat pentru reuşita starului de la Barcelona, iar soţia lui l-a ironizat din nou pe argentinian. Bărbatul, care până atunci ignorase atacurile soţiei, nu a mai rezistat şi a reacţionat, spunând lucruri urâte despre Cristiano Ronaldo, idolul Liudmilei, despre ea şi echipa ei de club preferată. „A fost picătura care a umplut paharul. De la începutul Cupei Mondiale, Liudmila ne-a ironizat în mod constant pe mine şi pe fotbalistul meu preferat”, a declarat Arsen. El a adăugat că după ceartă şi-a făcut bagajul şi a plecat, iar a doua zi a depus cererea de divorţ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.