Doi români sunt clienţii celui mai scump magazin din lume. Numele lor este inscripţionat pe vitrină

Postat la 29 septembrie 2015 10114 afişări

Doi români sunt clienţii celui mai scump magazin din lume. Numele lor este inscripţionat pe vitrină

Doi români se numără printre clienţii celui mai scump magazine din lume, potrivit celor de la Vocea Transilvaniei. Potrivit sursei citate, numele lor a fost inscripţionat chiar pe vitrina magazinului, aşa cum se vede clar într-o fotografie trimisă de la faţa locului de un cititor.

Este vorba despre fostul ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, şi omul de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu, ale căror nume sunt inscripţionare pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume. Pe lista clientilor, inscriptionata pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se afla si Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar si miliardari din Golf.

Potrivit hotnews.ro, Dan Ioan Popescu (DIP) este inventatorul „baietilor destepti din energie” afaceristi care au castigat contracte preferentiale in detrimentul statului roman, iar Buzaianu este cel mai cunoscut astfel de „baiat destept”. DIP si Buzaianu sunt unii dintre cei mai bogati si mai influenti jucatori n domeniul energetic, fiind aproape imuni la anchetele de coruptie. Ambii traiesc in strainatate: Dan Ioan Popescu in Italia, iar Bogdan Buzaianu in Elvetia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-romani-sunt-clientii-celui-mai-scump-magazin-din-lume-numele-lor-este-inscriptionat-pe-vitrina-14762445
14762445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.