Doi români acuzaţi de furt de metale dintr-o fostă bază militară NATO, arestaţi în Italia - presă

Autor: Mihai Draghici Postat la 19 august 2013 72 afişări

Doi imigranţi români suspectaţi că au furat obiecte de metal din incinta unei foste baze militare a Alianţei Nord-Atlantice au fost arestaţi în Sicilia, relatează presa italiană.

Potrivit publicaţiei Giornale di Ragusa, cei doi români au fost opriţi de carabinieri în timp ce se deplasau cu un vehicul marca Volkswagen. La bordul maşinii erau aproximativ 400 de kilograme de obiecte metalice sustrase din baza militară dezafectată de la Comiso, utilizată în trecut de forţele NATO.

Românii tăiaseră un gard de sârmă ghimpată pentru a pătrunde în fosta baza militară, situată în Sicilia.

Lucian M., în vârstă de 35 de ani, şi Marcel M., în vârstă de 42 de ani, au fost plasaţi în arest la domiciliu sub acuzaţia de furt calificat.

Toate stirile sunt pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ITALIA,
ROMÂNI,
/actualitate/doi-romani-acuzati-de-furt-de-metale-dintr-o-fosta-baza-militara-nato-arestati-in-italia-presa-11259923
11259923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.