Doi primari din Dâmboviţa au renunţat la pensiile speciale : „Nu o merităm, nu am fost pe front. Nu sunt bani nici de pensii normale”

Postat la 29 ianuarie 2020 587 afişări

Primarii comunelor Crângurile şi Produleşti din judeţul Dâmboviţa au renunţat, prin declaraţie semnată la notar, la pensiile speciale. „Nu o merităm, nu am fost pe front. Nu sunt bani nici de pensii normale”, a spus unul dintre ei.

Doi primari din Dâmboviţa au renunţat la pensiile speciale : „Nu o merităm, nu am fost pe front. Nu sunt bani nici de pensii normale”

Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a dat o declaraţie la notar prin care a renunţat la pensia specială, despre care afirmă că „nu o merită”.

„Nu m-a obligat nimeni. Consider că nu o merităm, nu am fost pe front, într-un război mondial, nici merite deosebite. Nu sunt bani nici de pensii normale. Sunt tânăr, să-mi dea Dumnezeu sănătate”, a declarat Barbu. Acesta are 40 de ani şi este la primul mandat de primar, fiind membru PSD.

Şi primarul comunei Produleşti, George Georgescu, a renunţat la pensia specială, tot prin declaraţie la notar. „Pur şi simplu a fost decizia mea. Nu mi se pare normal, în condiţiile în care copiii nu au alocaţii. Aşa am considerat că e normal”, a afirmat George Georgescu.

Primarul comunei Produleşti se află la al treilea mandat, fiind şi el membru PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
bani,
dambovita,
declaratie,
front

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.