Doi contabili au mizat 5.000 de euro pe o tricicletă care vinde cafea pe străzile din Capitală

Postat la 10 noiembrie 2016 974 afişări

Doi contabili au mizat 5.000 de euro pe o tricicletă care vinde cafea pe străzile din Capitală

Robert Popa (27 de ani) şi Dragoş Dumitrescu (40 de ani) sunt de profesie contabili, iar după o călătorie în Austria, cei doi antreprenori s-au hotărât să pună pe pi­cioare propria afacere de comercializare a cafelei. Brandul Ca­fecicleta a luat naştere la jumă­tatea anului trecut, iar pentru a achi­ziţiona tricicleta şi alte echipamente ne­cesare desfăşurării activităţii, an­tre­prenorii au investit 5.000 de euro.

„Businessul a pornit după ce Dragoş a venit din Austria şi mi-a spus că a băut o cafea bună pe stradă. Am îmbrăţişat amândoi această idee şi am decis să achiziţionăm o astfel de tricicletă din China pentru a putea face oamenii împliniţi că pot găsi un produs vital în dimineţile lungi spre serviciu”, a spus Robert Popa, managing partner al brandului Cafecicleta, ad­ministrat de firma Pre­doleanu SRL.

Banii investiţi de către fondatori nu au fost dedicaţi doar achiziţionării tricicletei, ei au mai cumpărat un espressor, materie primă, râşniţa şi alte instalaţii necesare desfăşurării activităţii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
capitala,
strazi,
vanzare,
austria,
achizitie,
activitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.