Doi colegi de partid critică ideea lui Teodorovici privind accesul diferenţiat la servicii de sănătate. Manole: Deschide un drum către o societate divizată/ Petrea: Iniţiativa, complet inacceptabilă

Autor: Ionel Dancu Postat la 15 septembrie 2018 63 afişări

Deputatul PSD Petre Florin Manole a scris pe Facebook că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, greşeşte cu ideea introducerii a două pachete de servicii de sănătate în funcţie de cuantumul contribuţiei plătite la CASS, pentru că măsura ar „deschide un drum către o societate divizată”.

„Ministrul Eugen Teodorovici greşeşte în legătură cu pachetele de servicii de sănătate diferenţiate, în funcţie de cuantumul cotizaţiei pentru sănătate. În primul rând, o astfel de măsură este greşită din perspectivă economică şi socială. Ea conduce la accentuarea inegalităţii dintre săraci şi bogaţi şi la instituirea unui sistem de sănătate discriminatoriu. Deschidem un drum către o societate divizată. Unde vom ajunge: şcoli separate pentru bogaţi şi săraci, străzi pe care circulă doar cei cu venituri mai mari pentru că, nu-i aşa, contribuie mai mult?”, a scris pe Facebook deputatul PSD Petre Florin Manole.

Acesta a făcut trimitere şi la Constituţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TEODOROVICI,
SĂNĂTATE,
DIFERENŢIAT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.