Doi antreprenori din Cluj au investit 190.000 de euro într-o cafenea-bibliotecă: spun că au vrut să facă un loc ca „acasă”

Postat la 28 aprilie 2019 128 afişări

Doi antreprenori din Cluj au investit 190.000 de euro într-o cafenea-bibliotecă. Start-up-ul a luat şi fonduri de la UE. „Lumea a început să citească mai mult. Librăriile au afaceri în creştere.“

Doi antreprenori din Cluj au investit 190.000 de euro într-o cafenea-bibliotecă: spun că au vrut să facă un loc ca „acasă”

Nicolae Doru Ţiţ şi Emilian Sergiu Rednic au pus pe harta locaţiilor din Cluj o cafenea-bibliotecă în urmă cu trei ani, sub brandul Bookla, din pasiunea pentru cărţi şi dorinţa de a construi un loc ca “acasă“.

Pentru a-şi materializa ideea, cei doi au atras finanţare prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, la care au adăugat şi fonduri proprii, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la aproximativ 190.000 de euro.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
biblioteca,
cafenea,
cluj,
antreprenori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.