Documentarul "Wild Carpathia" continuă: Principesa Margareta şi Ivan Patzaichin promovează România în episodul II

Postat la 29 aprilie 2013 23 afişări

Principesa Margareta şi Ivan Patzaichin promovează România în episodul al doilea al seriei "Wild Carpathia", o coproducţie a televiziunii internaţionale Travel Channel, care va fi difuzat la nivel internaţional în septembrie, a declarat pentru MEDIAFAX Alasdair Grant, coproducător al documentarului.

Documentarul "Wild Carpathia" continuă: Principesa Margareta şi Ivan Patzaichin promovează România în episodul II

 Compania Scripps Networks Interactive, care deţine Travel Channel, şi ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, au anunţat, pe 19 aprilie, că miniseria "Wild Carpathia" va continua cu două episoade noi. Primul episod al miniseriei "Wild Carpathia" - ce a inclus un interviu în care prinţul Charles promova Transilvania - a fost lansat în octombrie 2011 şi a fost difuzat la nivel internaţional, inclusiv în România.

În acest context, Alasdair Grant, coproducător al "Wild Carpathia" şi cel care semnează imaginea acestei miniserii, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cele două noi episoade vor fi centrate pe Munţii Carpaţi, gazda acestora urmând să fie tot Charlie Ottley, cel care a prezentat şi primul episod al acestei miniserii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/documentarul-wild-carpathia-continua-principesa-margareta-si-ivan-patzaichin-promoveaza-romania-in-episodul-ii-10818349
10818349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.