Dobânzi de până la 4% pe an la depozitele în lei şi zero comision de administrare

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 iulie 2018 423 afişări

TBI Bank a majorat, începând din iulie 2018, dobânzile acordate la depozitele în lei pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a-şi spori câştigurile din sumele economisite şi depuse la bancă. Astfel, cea mai mare dobândă oferită este de 4% pe an la depozitele în lei constituite pe 36 luni.

Oferta de produse de economisire a TBI Bank cuprinde o gamă largă de maturităţi – de la 1 lună la 36 de luni – cu dobânzi fixe la depozitele în lei cuprinse între 1,7% şi 4% pe an, în funcţie de perioada aleasă. Depozitele TBI Bank pot fi constituite atât online, cât şi în agenţiile băncii.

“Românii au nevoie de soluţii pentru ca economiile lor să nu fie erodate de inflaţie. Pentru că ne dorim să oferim clienţilor încredere, confort şi produse care să facă diferenţa în economia vieţii lor, am decis majorarea dobânzilor la toate depozitele în lei”, a declarat Denis Căciulă, director Management Depozite în cadrul TBI Bank.

Clienţii TBI Bank îşi pot administra economiile atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât şi online, simplu şi rapid, fără niciun comision de administrare a contului. Pentru depozitele în lei deschise online nu sunt percepute comisioane de transfer bancar, de administrare sau de retragere.

Noile dobânzi pentru depozitele la termen în lei:

TERMEN

DOBÂNDA ANUALĂ

1 lună

1,7%

3 luni

2,25%

6 luni

2,75%

9 luni

2,9%

12 luni

3,25%

18 luni

3,35%

24 luni

3,5%

36 luni

4%

TBI Bank este deţinuta de TBIF Financial Services (Olanda), o companie a Grupului 4finance – cel mai mare grup de creditare online şi pe mobil din Europa. În prezent, TBI Bank se află într-un proces ambiţios de transformare digitală, misiunea băncii fiind să ofere clienţilor săi unele dintre cele mai bune oferte din piaţă, care să cuprindă cât mai multe opţiuni de economisire şi, mai ales, dobânzi competitive. Depozitele deschise la TBI Bank sunt garantate  în limita sumei de 100.000 de euro per deponent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
depozite in lei,
dobanzi,
clienti,
economii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.