DNA cere din nou arestarea lui Ilie Carabulea: A monitorizat video, de acasă, sediul Carpatica Asig

Postat la 16 iulie 2014 38 afişări

Procurorii DNA au formulat o nouă propunere de înlocuire a arestului la domiciliu cu arestul preventiv în cazul omului de afaceri Ilie Carabulea, pe motiv că acesta a luat legătura cu mai mulţi martori şi a instalat la domiciliul său un sistem de monitorizare video a sediului Carpatica Asig.

DNA cere din nou arestarea lui Ilie Carabulea: A monitorizat video, de acasă, sediul Carpatica Asig

 Carabulea, judecat alături de Dan-Radu Ruşanu şi Constantin Mârzac în dosarul "Carpatica", a mai fost arestat preventiv, tot la propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), măsura fiind înlocuită ulterior cu arestul la domiciliu.

Potrivit DNA, noua propunere de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că, în intervalul 24 iunie - 5 iulie, Ilie Carabulea a încălcat "în mod repetat" obligaţiile impuse de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) odată cu înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

ICCJ i-a interzis atunci omului de afaceri să părăsească imobilul în care locuieşte fără permisiunea judecătorului de Cameră preliminară şi a instanţei Curţii de Apel Bucureşti. În plus, el nu avea voie să comunice cu ceilalţi inculpaţi şi cu martorii din dosar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-cere-din-nou-arestarea-lui-ilie-carabulea-a-monitorizat-video-de-acasa-sediul-carpatica-asig-12938041
12938041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.