Divizia pentru medici a Băncii Transilvania a finanţat până acum proiecte de 740 mil. lei

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 15 decembrie 2012 149 afişări

Divizia pentru medici (DPM), una dintre principalele linii de afaceri ale Băncii Transilvania, a atras în cinci ani peste 26.000 de clienţi medici şi clinici medicale şi a finanţat peste 6.000 de proiecte, în valoare de 740 mil. lei, informează banca.

DPM a propulsat banca pe poziţia de lider al pieţei privind finanţarea domeniului medical, prin plasamente totale de peste 820 de milioane de lei. Divizia a lansat primul card de credit de pe piaţă adresat medicilor, cu poliţă de malpraxis inclusă, şi are în portofoliu peste 20 de produse dedicate medicilor specialişti, rezidenţi si tehnicieni dentari.

Prin Divizia pentru medici, Banca Transilvania susţine medicii întreprinzători, facilitând accesul la finanţare pentru proiectele profesionale sau personale ale acestora. Banca a dezvoltat o reţea de 10 sedii dedicate colaborării cu reprezentanţii comunităţii medicale, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara, Craiova, Oradea, Galaţi, Constanţa şi Braşov.

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România cu capital majoritar privat autohton, ocupa la sfârşitul anului trecut locul al treilea pe piaţă în funcţie de mărimea activelor, cu 25,7 ml. lei, corespunzător unei cote de piaţă de 7,27%. Banca are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din peste 550 de sedii şi 1,5 milioane de clienţi activi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/divizia-pentru-medici-a-bancii-transilvania-a-finantat-pana-acum-proiecte-de-740-mil-lei-10394089
10394089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.