Discuţie în contradictoriu între Victor Ponta şi Radu Mazăre pe tema podului de la Agigea

Postat la 27 septembrie 2013 86 afişări

Victor Ponta şi Radu Mazăre au avut, vineri, o discuţie în contradictoriu pe tema podului de la Agigea, edilul susţinând că traficul greu putea fi închis din vară şi că podul ar mai fi rezistat până în primăvara viitoare, Ponta replicând că problema specialiştilor era, de fapt, lucrul la înălţime.

Discuţie în contradictoriu între Victor Ponta şi Radu Mazăre pe tema podului de la Agigea

 Premierul Victor Ponta a inspectat, vineri, podul de la Agigea, dar şi lucrările la celălalt pod de peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, care ar putea constitui o alternativă în cazul în care primul pod ar fi închis pentru reparaţii.

Victor Ponta a întrebat dacă nu este posibil ca traficul greu să fie restricţionat pe podul de la Agigea, dar circulaţia să rămână deschisă pentru autoturisme. “Măcar să luăm camioanele de pe el, ştiu că o să ocolească, o să ne înjure camioanele, dar problema noastră este ce facem cu microbuzele de şcoală, ce facem cu oamenii care vin la Constanţa?", a spus premierul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/discutie-in-contradictoriu-intre-victor-ponta-si-radu-mazare-pe-tema-podului-de-la-agigea-11409180
11409180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.