Directorul Loteriei Române a fost DEMIS după 10 zile. Dănuţ Sporea, numit director interimar

Postat la 21 august 2017 70 afişări

Directorul General al Loteriei Române, Mihai Păduraru, a fost demis, luni, de Consiliul de Administraţie, interimatul funcţiei fiind asigurat de Dănuţ Sporea, potrivit Loteriei Române.

Directorul Loteriei Române a fost DEMIS după 10 zile. Dănuţ Sporea, numit director interimar

„În şedinţa din data de 21.08.2017 Consiliul de Administraţie al C.N. „Loteria Romana” S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcţia de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuţ Sporea va asigura interimatul funcţiei de director general al C.N. „Loteria Romana” S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administraţie a directorului general şi încheierea contractului de mandat”, se arată în comunicatul publicat luni de Loteria Română.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.