Şeful Tarom a demisionat, la o zi după ce anunţase că nu pleacă şi afirma că „a deranjat grupuri de interese”. Reacţia premierului

Postat la 21 august 2017 233 afişări

Directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia, luni dimineaţă, decizia sa fiind luată după ce la ultima şedinţă de guvern, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Şeful Tarom a demisionat, la o zi după ce anunţase că nu pleacă şi afirma că „a deranjat grupuri de interese”. Reacţia premierului

După anunţul şefului Tarom, premierul a precizat că nu el i-a cerut să demisioneze. Întrebat despre Davidoiu care ar fi spus că este "curat ca lacrima", Tudose a comentat: „Despre lacrimi o să mai vorbim noi. Ce spune domnia sa e problema domniei sale. Nu l-am convins eu, nu am vorbit cu el".

 

Şeful Tarom şi-a înaintat demisia cu toate că în cursul zilei de duminică anunţa că nu are motive să plece de la conducerea companiei, argumentând că a adus două aeronave noi şi că a început restructurarea „deranjând unele grupuri de interese” care „vor să dispară companiile de stat”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.