Cu Fiscul trimis în control, Tudose ameninţă direct băncile: „Dacă n-au profit, nu ştiu dacă este foarte „safe” să vă ţineţi economiile acolo”

Postat la 21 august 2017 426 afişări

După ordonanţa care taie deducerile pentru creanţe, băncile din România intră în vizorul Fiscului. Mai exact, premierul Mihai Tudose a anunţat că ANAF a început o serie de verificări la instituţiile inanciare care activează în România să vadă „ce şi cum se întâmplă”.

Cu Fiscul trimis în control, Tudose ameninţă direct băncile: „Dacă n-au profit, nu ştiu dacă este foarte „safe” să vă ţineţi economiile acolo”

Premierul a reluat atacurile la bănci, susţinând că „au venit aici crezând că toţi suntem cu tricouri cu fraierii noştri” şi a ameninţat că, dacă profiturile nu vor fi la vedere va ieşi chiar public să le spună românilor că nu e sigur să-şi ţină economiile acolo.

Pentru început, a precizat Tudose, ANAF a început verificările la două bănci, însă nu le-a numit.  

„Au început controale peste tot, şi vă dau un exemplu cu băncile. Avem 36 de bănci active, 18 sunt pe profit şi 18 nu. Eu cred că trebuie să le ajutăm (...) poate facem o fundaţie să le dăm nişte bani că, înţeleg că ei au venit aici să ne ajute, să, nu ştiu, sunt subsidiare ale Crucii Roşii sau, pur şi simplu, au venit aici crezând că toţi suntem cu tricouri cu: fraierii noştri !"

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.