Directorul DGASPC Prahova a fost DEMIS, directorul adjunct - SUSPENDAT

Postat la 17 mai 2013 51 afişări

Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Prahova, Vasilica Florea, şi medicul care conduce Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap vor fi destituiţi, iar directorul adjunct al instituţiei va fi suspendat, a decis Consiliul Judeţean, în urma verificărilor care au relevat o serie de probleme.

Directorul DGASPC Prahova a fost DEMIS, directorul adjunct - SUSPENDAT

 Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a anunţat, vineri, că, în urma verificărilor făcute la DGASPC Prahova, CJ a emis dispoziţie de eliberare din funcţie a directorului insituţiei Vasilica Florea.

De asemenea, directotul adjunct al DGASPC Prahova, Alexandru Bocioacă, a fost suspendat din funcţie şi va fi cel mai probabil retrogradat, iar medicul şef de comisie Viorica Oniga a primit dispoziţie de eliberare din funcţie, însă aceasta va rămâne în fruntea comisiei de evalure până când se va găsi un înlocuitor, Oniga fiind singurul medic angajat al instituţiei.

Cosma a spus că pentru ocuparea funcţiilor respective urmează să se organizeze un concurs conform legii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-dgaspc-prahova-a-fost-demis-directorul-adjunct-suspendat-10884383
10884383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.