Directorul CIADO: În România sunt circa 900.000 de consumatori ocazionali de droguri

Postat la 21 iunie 2017 50 afişări

Directorul Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), Gigel Lazări, a declarat marţi, la Galaţi, unde se desfăşoară o campanie antidrog, că se estimează să fie în România aproximativ 900.000 de consumatori, majoritatea preferând drogurile ieftine.

Directorul CIADO: În România sunt circa 900.000 de consumatori ocazionali de droguri

Gigel Lazăr, directorul CIADO, estimează că în România sunt aproximativ 900.000 de consumatori ocazionali de droguri, dar cifrele nu sunt exacte.

„Între 14-64 de ani sunt aproximativ 900.000 de consumatori ocazionali de droguri. Îi putem aprecia ca şi consumatori ocazionali de droguri, deoarece unul a consumat o dată, de două, de trei ori. Din motivul acesta, nici la nivel european nu se dau cifre, este foarte greu, fiind o afacere ascunsă, să o calculezi”, a declarat Gigel Lazăr, directorul CIADO.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.