Acesta este NOUL TERITORIU al României. ANUNŢUL OFICIAL tocmai a fost făcut

Postat la 21 iunie 2017 775 afişări

Suprafata Romaniei a crescut cu 6 kilometri patrati, pana la 238.397 kmp, in urma unei actualizari realizate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), arata un raport al Institutului National de Statistica (INS).

Acesta este NOUL TERITORIU al României. ANUNŢUL OFICIAL tocmai a fost făcut

"Suprafata totala a teritoriului este de 238.397 km2. Suprafata totala a Romaniei a fost actualizata de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in conformitate cu prevederile Legii cadastrului si a publicitatii imobiliare nr.7/1996, cu modificarile si completarile ulterioare", arata raportul publicat de INS şi citat de stirileprotv.ro

In urma actualizarii suprafetei Romaniei, toate documentele oficiale si site-urile de informatii publice vor trebui, de asemenea, actualizate, in conditiile in care pe site-urile publice sau private ce cuprind informatii despre Romania este trecuta vechea suprafata, de 238.391 kmp.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.