LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Directorul CFR, explicaţii după ce a spus că nu el trebuie întrebat de călătorii blocaţi în trenuri

Autor: Laura Buciu Postat la 29 iulie 2021 110 afişări

Directorul CFR, explicaţii după ce a spus că nu el trebuie întrebat de călătorii blocaţi în trenuri

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a transmis, joi, explicaţii după ce a spus că nu trebuie întrebat de soluţii pentru călătorii blocaţi pe câmp, în două trenuri. Într-una dintre garnituri se află peste 30 de elevi care veneau din tabără, de la Costineşti.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a spus că vrea să explice contextul afirmaţiei de joi dimineaţă într-o discuţie telefonică de la Antena 3.

„A fost un moment de buze de concentrare pe fond oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înţeleagă că aş fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, explicat Vizante.

Directorul CFR Călători a dat asigurări că pasagerii că, mai ales în situaţii dificile, compania a depus şi depune toate eforturile pentru a depăşi dificultăţi la venituri cât mai rapide.

Premierul Florin Cîţu ia cerut ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă este îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineaţă, la Antena 3, şi, întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la trenul în care se află copii care se întorceau din tabără, de la Costineşti, a spus că nu el trebuie întrebat despre acest lucru.

„De ce mă întrebaţi pe mine? Noi am pus la dispoziţia CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, să fie peste linie (...) Încercaţi, totuşi, să vorbiţi cu responsabilităţi, cei care se ocupă de circulaţie. (...) Cred că e impropriu să spune că au stat abandonaţi (...), încercaţi să găsească transbordare pentru 1.000 de călători la 1 noaptea ”, a spus Vizante.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vizante,
cfr,
explicaţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.