Directoarea de la „Parcuri”, care a fost dată afară de Nicuşor Dan, şi care este prietenă cu Clotilde Armand, şefă la ADP sector 1

Postat la 28 octombrie 2021 187 afişări

Directoarea de la „Parcuri”, care a fost dată afară de Nicuşor Dan, şi care este prietenă cu Clotilde Armand, şefă la ADP sector 1

Alina Drăghiciu, fosta directoare de la Compania Municipală Lacuri, Parcuri şi Grădini, dată afară de Nicuşor Dan, este acum om de bază pentru Clotilde Armand, în administraţia condusă de edilul sectorului 1. Mai mult, Drăghiciu va fi şefă, pentru câteva zile, peste ADP sector 1.

Surse din Administraţia Centrală din Bucureşti au precizat pentru Gândul că fosta directoare de la „Lacuri, Parcuri şi Grădini”, care a fost dată afară de primarul Nicuşor Dan, pe criterii de competenţă, lucrează acum pentru Clotilde Armand.

Mai exact, Alina Drăghiciu este angajată de câteva zile pe funcţia de inspector de specialitate la ADP sector 1, iar pentru câteva zile, fosta directoare de la „Parcuri” va conduce Administraţia Domeniului Public sector 1.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
directoare,
parcuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.