Din septembrie Unirea Shopping Center oferă acces direct la staţia de metrou

Postat la 22 august 2016 322 afişări

Din septembrie Unirea Shopping Center oferă acces direct la staţia de metrou

Unirea Shopping Center va fi din septembrie al doilea centru comercial din Bucureşti cu acces direct din staţia de metrou, după finalizarea unui proiect de patru milioane euro derulat în parteneriat cu Metrorex, scrie Ziarul Financiar

Lucrările au inclus schimbarea radicală a finisajelor (tavanele, pardoselile şi pereţii), schimbarea totală a iluminatului şi suplimentarea corpurilor de iluminat, înlocuirea uşilor de acces în staţie precum şi a balustradelor în zona de protecţie a pasagerilor.

Staţia de metrou din incinta  magazinului Unirea Shopping Center a fost renovată, modernizată, iar acum include o galerie comercială de cca 2.000 mp, cu 15-16 magazine, care duce direct în centrul comercial şi acoperă o gamă largă de servicii, de la telefonie mobilă, până la magazine de accesorii, curăţătorie, sau patiserie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.