Dieta celui mai bătrân bărbat din lume. Cum a reuşit să ajungă la 113 ani

Postat la 26 decembrie 2017 446 afişări

Francisco Nunez Oliviera pare că a descoperit secretul longebităţii. Spaniolul a ajuns la 113 ani, iar recordul său a fost omologat de Cartea Recordurilor. De curând, acesta a acordat un interviu cotidianului The Local în care a vorbit despre viaţa lui.

Dieta celui mai bătrân bărbat din lume. Cum a reuşit să ajungă la 113 ani

Secretul longevităţii sale pare la încemâna oricui: un pahar de vin roşu pe zi şi multe legume crescute în grădina proprie. Fiica spaniolului a mărturisit că tatăl său a dus o viaţă liniştită, respectându-şi în fiecare zi tabieturile în micuţul sat de munte de la graniţa cu Portugalia. Nu s-a certat niciodată cu nimeni şi nu a avut şefi. Totuşi, nu toata viaţa lui a fost simplă. A luptat în primul război mondial în Maroc, dar şi în Războiul Civil din Spania.  

Citeşte continuarea pe www.csid.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.