Ţara care în următorii 15 ani va depăsi SUA şi va deveni cea mai mare economie din lume

Postat la 26 decembrie 2017 501 afişări

China va depăşi Statele Unite până în anul 2032, devenind cea mai mare economie din lume, în contextul în care activităţile economice se intensifică în Asia, inclusiv în India şi Japonia, potrivit estimărilor Centrului de Cercetare în domeniile Economiei şi Afacerilor, informează agenţia Bloomberg.

Ţara care în următorii 15 ani va depăsi SUA şi va deveni cea mai mare economie din lume

Importanţa economiilor majore din Asia va continua să crească în anul 2018 şi ulterior, preconizează Centrul de Cercetare în domeniile Economiei şi Afacerilor (CEBR), un institut cu sediul la Londra.

Conform estimărilor, India va depăşi Marea Britanie şi Franţa în 2018, devenind a cincea economie ca mărime din lume. Până în anul 2027, India va depăşi şi Germania, ajungând pe locul al treilea la nivel mondial.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.