Dezvoltatorul Tomis Plus din Constanţa investeşte 20 mil.euro în a doua fază a complexului rezidenţial Tomis Park

Autor: Roxana Rosu Postat la 19 noiembrie 2019 353 afişări

Dezvoltatorul Tomis Plus a început lucrările la a doua fază a proiectului rezidenţial Tomis Park din Constanţa, o investiţie de 20 milioane euro, complexul urmând să includă 252 de apartamente.

Dezvoltatorul Tomis Plus din Constanţa investeşte 20 mil.euro în a doua fază a complexului rezidenţial Tomis Park

Dezvoltatorul Tomis Plus a început lucrările la a doua fază a proiectului rezidenţial Tomis Park din Constanţa,  o investiţie de 20 milioane euro, complexul urmând să includă 252 de apartamente.

Faza întâi a proiectului, care include 189 de apartamente, se află deja în construcţie şi va fi livrată la finalul anului viitor, în timp ce faza a doua va fi finalizată în 2022. În total, proiectul va include 693 de apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Constanţa.

”Constanţa este al treilea judeţ din România dupa PIB-ul generat şi o piaţă rezidenţială semnificativă, care include însă puţine proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul oraşului, gândite pentru constănţeni. Am proiectat astfel aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilităţi şi cu un amplasament bun, în imediata apropiere a Vivo Mall Constanţa, cel mai mare centru comercial din oraş”, afirmă Cristian Stanciu, director general al dezvoltatorului.

Faza a doua va include şi amenajarea unui parc de 7.300 de metri pătraţi. Proiectul va include şi locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, o grădiniţă şi aproape 1.000 de locuri de parcare. Preţurile studiourilor încep de la 49.303 de euro + TVA 5%, de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere şi de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere.

”Peste 4.100 de locuinţe au fost predate în 2018 în Constanţa şi împrejurimi, fiind a doua piaţă rezidenţială regională din ţară, după Cluj – Napoca. Cu toate acestea, zona Năvodari – Mamaia depăşeşte oraşul propriu-zis în ceea ce priveşte livrările, existând astfel potenţial pentru dezvoltări rezidenţiale de calitate şi cu un concept integrat, amplasate în interiorul oraşului”, explică Ionuţ Nicolescu, partener SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului.

Dezvoltatorul Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuinţe în Constanţa şi în Bucureşti. Compania a raportat afaceri de 2,3 mil. lei în 2018, minus 43% faţă de anul anterior şi profit de 2,1 mil. lei, arată datele de la ministerul de Finanţe.

SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară active în România, având operaţional şi un birou regional în Cluj-Napoca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartamente,
constanta,
proiect,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.