Dezvăluirile medicului Beatrice Mahler, despre efectul post-Covid: „Înainte de COVID îşi creşteau nepoţii, iar după nu pot să se ridice să bea o cană cu apă”

Postat la 09 ianuarie 2022 582 afişări

Dezvăluirile medicului Beatrice Mahler, despre efectul post-Covid: „Înainte de COVID îşi creşteau nepoţii, iar după nu pot să se ridice să bea o cană cu apă”

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucureşti, Beatrice Mahler, dezvăluie că sunt multe cazuri de „long Covid”, situaţia când infecţia trece, dar simptomele persistă. Medicul spune că la spitalul pe care îl conduce vin acum mulţi pacienţi pentru evaluare post-Covid.

„Din fericire, o mare parte din pacienţii care au avut o mare afectare pulmonară recuperează foarte bine funcţia pulmonară şi leziunile pulmonare se remit. Este însă extrem de important ca oamenii să vină la control, evaluarea să fie individuală”, a declarat dr. Beatrice Mahler, potrivit news.ro.

Mai mult, medicul Mahler spune că sunt şi persoane care, după o formă critică de boală, care au necesitat spitalizări de lungă durată, ajung să petreacă şi post-Covid perioade lungi în spital, au infecţii respiratorii importante, care se remit foarte greu la tratament şi, practic, pentru ei viaţa s-a schimbat în totalitate.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvaluiri,
post

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.