Dezvăluirile interlopului Nuţu Cămătaru: Cine ar fi sponsorizat campania electorală a lui Mircea Geoană

Postat la 24 noiembrie 2021 2186 afişări

Dezvăluirile interlopului Nuţu Cămătaru: Cine ar fi sponsorizat campania electorală a lui Mircea Geoană

Unul dintre membrii familiei de florari Bambina ar fi sponsorizat campania electorală a lui Mircea Geoană, din bani pe care îi luase cu împrumut de la Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru. Dezvăluirile au fost făcute în cartea scrisă de Codin Maticiuc „Dresor de lei şi de fraieri – Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, care relatează detalii necunoscute din viaţa temutului interop.

Gândul publică în exclusivitate, înainte de lansarea oficială a cărţii, episodul pe care Nuţu Cămătaru i l-a povestit lui Codin Maticiuc, la locuinţa sa din cartierul bucureştean Ferentari.

Nuţu Cămătaru dezvăluie că l-a împrumutat pe unul dintre florarii familiei Bambina cu 500.000 de euro pentru a cumpăra o piaţă. Când i-a cerut banii înapoi, florarul a spus că nu-i mai poate da, explicînd că din cei 500.000 de euro, 100.000 de euro i-a dat lui Neculai Onţanu, pe vremea când era primar al Sectorului 2, iar o parte din bani i-a dat pentru a sponsoriza campania lui Mircea Geoană.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie electorala,
dezvaluiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.