Dezastrul din Australia continuă: Autorităţile evacuează de urgenţă sute de mii de oameni. Temperaturile cresc în continuare

Autor: Teodora Marinescu, Mediafax Postat la 10 ianuarie 2020 166 afişări

Dezastrul din Australia continuă: Autorităţile evacuează de urgenţă sute de mii de oameni. Temperaturile cresc în continuare

Autorităţile australiene au emis vineri alerte de evacuare pentru sute de mii de oameni, în timp ce temparaturile sunt aşteptate să creascăm, ceea ce ar putea duce la răspândirea incendiilor, relatează site-ul postului France 24.

Temperaturile sunt aşteptate să crească peste 40 de grade celsius în mai multe regiuni din ţară.

"Dacă puteţi evacua zona, ar trebui să o evacuaţi, nu vă puteţi afla în părţile împădurite a statului nostru", a declarat Andrew Crisp, comisar pentru administrarea urgenţelor în statul Victoria.

Alertele de urgenţă au fost trimise la 240.000 de oameni doar în Victoria, a informat Crisp. În New South Wales şi Australia de sud au fost de asemenea emise alerte, însă autorităţile nu au oferit cifre.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
australia,
alerte,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.