Deutsche Telekom nu renunţă: Germanii vor un operator gigant format din T-Mobile şi Sprint Corp, şi pun pe masă 24 de miliarde de dolari

Postat la 30 aprilie 2018 98 afişări

T-Mobile şi proprietarii nemţi ai operatorului, Deutsche Telekom, au reluat negocierile pentru compania Sprint Corp şi pun pe masă 24 de miliarde de dolari, după ce discuţiile au eşuat în noiembrie 2017, potrivit Bloomberg.

Deutsche Telekom nu renunţă: Germanii vor un operator gigant format din T-Mobile şi Sprint Corp, şi pun pe masă 24 de miliarde de dolari

În cadrul negocierilor actuale se vehiculează că Deutsche Telekom va primi o particiaţie de 42% şi 69% ca drept de vot în noua companie.

La 24 de miliarde de dolari, tranzacţia ar evalua Sprint la 6,10 dolari per acţiune. Această valoare s-ar putea schimba în funcţie de fluctuaţiile pieţei, iar investitorii Sprint vor primi participaţii în noua companie, care ar fi generată de fuziunea dintre T-Mobile şi Sprint Corp.

CEO-ul T-Moble, John Legere, va conduce noua companie, care va avea un sediu central în Bellevue, Washington şi unul în Kansas City.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.