Deutsche Bank, între băncile investigate în Germania pentru manipularea Euribor

Postat la 29 ianuarie 2013 49 afişări

Deutsche Bank se numărăr printre mai multe bănci care sunt investigate în Germania de autoritatea de reglementare a sectorului financiar, Bafin, pentru manipularea dobânzii interbancare Euribor, au declarat două surse apropiate situaţiei.a

O altă bancă, Portigon, fosta WestLB, este la rândul ei investigată, au precizat sursele, citate de Bloomberg.

Publicaţia Sueddeutsche Zeitung a relatat luni că Bafin anchetează patru bănci germane, între care Deutsche Bank şi Portigon. Ambele bănci sunt investigate şi pentru manipularea Libor, dobânda interbancară londoneză.

Autorităţi de reglementare din Canada şi până în Elveţia investighează dacă mai mult de 12 bănci, printre care Deutsche Bank, Barclays şi Royal Bank of Scotland, s-au asociat pentru a manipula dobânzile interbancare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Deutsche Bank,
bănci,
Germania,
Euribor
/actualitate/deutsche-bank-intre-bancile-investigate-in-germania-pentru-manipularea-euribor-10527596
10527596
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.