Deţinutul care a evadat SPECTACULOS, cu elicopterul, dintr-o închisoare din Paris a fost văzut într-o maşină plină cu explozibil

Postat la 25 iulie 2018 112 afişări

Redoine Faïd, infractorul care a evadat în data de 1 iulie dintr-o închisoare din Paris cu ajutorul unui elicopter, a fost văzut marţi într-o maşină plină cu explozibil, în oraşul Sarcelles din Franţa, relatează cotidianul Le Monde.

Deţinutul care a evadat SPECTACULOS, cu elicopterul, dintr-o închisoare din Paris a fost văzut într-o maşină plină cu explozibil

Acesta este căutat de aproape o lună, după ce a evadat în data de 1 iulie din penitenciarul Réau din regiunea Seine-et-Marne, cu ajutorul unui elicopter care a aterizat în curtea închisorii, la bordul căruia se aflau trei complici înarmaţi.

Redoine Faïd a fost văzut marţi, 24 iulie, într-o maşină care a fost ulterior abandonată într-o parcare din Sarcelles, cu exploziv la bord, au declarat miercuri surse din poliţie.

„A fost reperat marţi, în jurul orei 16.30, de către o echipă de control a jandarmeriei, alături de încă o persoană”, au declarat poliţiştii.

Jandarmii au pornit în urmărirea maşinii, împreună cu o echipă de poliţişti. Maşina a intrat în parcarea subterană a unui centru comercial şi cei doi suspecţi au luat-o la fugă, părăsind maşina.

În portbagajul acesteia, poliţiştii au găsit exploziv şi plăcuţe false de înmatriculare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.