Detalii neştiute. Cum a ajuns Mihaela Buzărnescu să joace cu rachete cumpărate de pe eBay şi Amazon: "Am găsit acolo unele folosite"

Postat la 01 martie 2018 229 afişări

Mihaela Buzărnescu, jucătoarea care la 29 de ani a ajuns pe un impresionant loc 38 în ierarhia WTA, a dezvăluit pentru Digi Sport că anul trecut şi-a cumpărat rachete second-hand de pe Amazon şi Ebay, pentru că celebra fimră Wilson nu mai producea modelul respectiv.

Detalii neştiute. Cum a ajuns Mihaela Buzărnescu să joace cu rachete cumpărate de pe eBay şi Amazon: "Am găsit acolo unele folosite"

"Am doar trei rachete, atât, a patra e puţin crăpată, o ţin pentru antrenamente. Firma Wilson, pe care o reprezint, mi-a spus că nu mai produce aceste rachete. Dacă vreau să semnez contract cu ei trebuie să-mi aleg un model nou. Anul trecut le-am cumpărat de pe Ebay şi am găsit şi pe Amazon unele folosite, dar le-am spart. Niciodată n-am spart atâtea rachete", a spus Mihaela Buzărnescu, pentru Digi Sport.

În urmă cu un an, Buzărnescu se afla pe locul 540 în clasamentul WTA, iar acum a ajuns pe poziţia cu numărul 38. La turnerul de la Doha, unde Simona Halep a abandonat în semifinale, Buzărnescu a obţinut prima victorie din carieră în faţa unei jucătoare din Top 10. "Miki" a învins-o pe Jelena Ostapenko, deţinătoare titlului la Roland Garros, cu scorul de 6-1, 6-3. Românca a fost eliminată în faza optimilor la Doha, de Julia Gorges.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.