Deszapezirea, faza pe Capitala: sectorul lui Vanghelie, repetent. Cum se apara primarul

Postat la 09 februarie 2010 18 afişări

Dupa fiecare ninsoare, cel mai inzapezit sector al Capitalei ramane cel condus de primarul sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie. Pentru a-l scoate de sub nameti, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este nevoit sa faca grupe speciale, adica sa-i trimita utilaje de deszapezire dizlocate de la alte sectoare. Acestea, impreuna cu cele ale ADP-ului lui Vanghelie, abia daca fac practicabile principalele artere.

Prefectul Capitalei, Mihai Ata¬nasoaie, a caracterizat sectorul 5 ca fiind "cel mai dezorganizat". "N-are utilaje si nici contract de deszapezire. Nu-mi ramane decat sa-i trimit 1500 de jandarmi si 1.000 de pompieri de la ISU sa-i curete zapada" spune el.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat pentru Gandul ca toata noaptea a fost pe strazi, la des¬zapezire si ca, desi sectoarele cele¬lalte au si ele aceleasi probleme, este, probabil, "la moda" sa-l critici pe Vanghelie. "Eu sunt rupt de oboseala. Am fost pe strada toata noaptea. Si, sincer, n-am vazut asfaltul nici in sectorul 6, nici in sectorul 3. Se iau doar de mine si de sectorul 5 pentru ca, probabil, este la moda, nu stiu..." ne-a declarat Vanghelie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezapezire,
Vanghelie,
sectorul 5,
circulatie,
artere,
ADP
/actualitate/deszapezirea-faza-pe-capitala-sectorul-lui-vanghelie-repetent-cum-se-apara-primarul-5488802
5488802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.