Destin TRAGIC: Supravieţuitor al atacului de la Las Vegas, ucis în atentatul din California

Postat la 09 noiembrie 2018 99 afişări

Un bărbat care a supravieţuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, se numără printre persoanele ucise în antenatul produs miercuri într-un bar din Thousand Oaks, California, informează postul BBC News.

Destin TRAGIC: Supravieţuitor al atacului de la Las Vegas, ucis în atentatul din California

Telemachus Orfanos, 27 de ani, se numără printre cele 12 persoane care şi-au pierdut viaţa după ce un individ a deschis focul în incinta unui bar din Thousand Oaks. Tânărul a supravieţuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, soldat cu 58 de morţi şi sute de morţi.

 

"Este în mod particular ironic că, după ce a supravieţuit celui mai grav atac armat din istoria modernă, a fost ucis în oraşul său natal", a declarat tatăl său pentru publicaţia Ventura Country Star.

 

"Nu vreau rugăciuni, nu vreau gânduri, vreau măsuri de control a armelor de foc", a afirmat mama sa.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
california,
las vegas,
ucidere,
atac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.