Deşi a trecut o lună de la lansare, iPhone 7 continuă să aibă vânzări mai bune decât iPhone 8

Postat la 18 octombrie 2017 48 afişări

Afişând un design care cu greu poate fi deosebit de modelul anterior şi prezentat alături de un „rival” care îl face să pară inferior, iPhone 8 este în centrul celei mai slabe lansări iPhone din ultimii ani, în care fanii aleg fie să cumpere iPhone 7 la preţ redus, sau să sară cu totul peste modelul actual.

Deşi a trecut o lună de la lansare, iPhone 7 continuă să aibă vânzări mai bune decât iPhone 8

Perceput ca o alegere mai bună, iPhone X pare să fi tăiat elanul chiar şi celor mai loiali fani Apple, obişnuiţi să facă upgrade la ultimul model iPhone imediat ce este lansat. Totodată, pentru cei care deţin modele iPhone mai vechi decât iPhone 7 devine tot mai clar că aşteptarea prelungită şi preţul de 1150 euro cerut pentru iPhone X nu merită efortul, aceştia capitulând în faţa ofertelor atractive disponibile pentru modelul iPhone 7.

Citeşte continuarea pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.