Deputat PSD: Virgil Popescu, groparul României, pentru care servicii secrete lucrează?

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 septembrie 2022 512 afişări

Deputatul PSD Daniel Ghiţă face notă distinctă de colegii săi şi îl critică pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timp ce în Parlament se dezbate moţiunea USR. Ghiţă întreabă, pe Facebook: „Virgil Popescu, groparul României, pentru care servicii secrete lucrează?”

Deputat PSD: Virgil Popescu, groparul României, pentru care servicii secrete lucrează?

„Virgil Popescu, groparul României, pentru care serviciile secrete lucrează? SRI mai există? Cum este posibil ca un incompetent să deţină aşa portofoliu?”, a postat pe Faqcebook deputatul PSD Daniel Ghiţă în timp ce în Parlament se dezbate moţiunea USR împotriva ministrului Energiei.

El afirmă că 35.000 de firme româneşti au intrat în faliment.

„Poporul tace şi îşi plăteaşte facturile….România este în pragul falimentul! Intenţionat se doreşte sărăcirea populaţiei şi umilirea poporului român, care trăieşte deja in sărăcie. Urgent, reglementarea preţului la energie şi gaz”, a încheiat Ghiţă.

Ulterior, el a revenit şi, într-un răspuns la un comentariu, a ţinut să precizeze: „nu îl susţin şi nu l-am susţinut niciodată”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că, „sub nicio formă” nu-şi poate îndemna colegii să voteze moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu: „Am evitat mereu să fiu penibil şi ipocrit, ca şi om politic”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ghiţă,
popescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.