Declaraţii revoltătoare ale şoferiţei care a ucis patru muncitor, la Iaşi. Vrea să scape basma curată!

Postat la 20 iunie 2022 3746 afişări

Declaraţii revoltătoare ale şoferiţei care a ucis patru muncitor, la Iaşi. Vrea să scape basma curată!

Declaraţii revoltătoare ale şoferiţei care a ucis patru muncitori, care lucrau la o gură de canal pe o şosea din Iaşi, iar a apoi a mers la mall pentru a se relaxa. Femeia ar fi declarat în faţa anchetatorilor că nu ea era la volan in momentul producerii accidentului, ci o altă persoană.

De asemenea, potrivit unor surse aceasta şi-ar fi angajat un avocat bun şi speră să scape fără pedeapsă. Din ultimele sale acţiuni se poate observa faptul că aceasta nu îşi dă seama de gravitatea situaţiei şi este foarte relaxată de cele întâmplate, potrivit unor surse citate de presa locală

Sâmbăta trecută, judecătorii din Iaşi au admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele Adinei Iuliana Ghervase, cea supranumită „Văduva neagră”, care a urcat la volan băută şi a provocat moartea a patru muncitori care lucrau la un drum din oraş.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curatare,
declaratii,
iasi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.