Declaraţie surpriză a lui Ludovic Orban: Curtea Constituţională pare filiala PSD. „După alegeri vom pregăti o propunere de modificare”

Postat la 18 iunie 2020 426 afişări

Declaraţie surpriză a lui Ludovic Orban: Curtea Constituţională pare filiala PSD. „După alegeri vom pregăti o propunere de modificare”

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, că după alegeri va pregăti o modificare a Legii care asigură funcţionarea Curţii Constituţionale

În opinia sa, e nevoie de modificări care să determine „un comportament corect al Curţii Constituţionale”. Ludovic Orban: multe decizii „au creat impresia despre aceasta că este o filială a PSD”

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, că după alegeri va pregăti o modificare a Legii care asigură funcţionarea Curţii Constituţionale. Şeful Executivului a spus că sunt necesare modificări astfel încât „să determinăm un comportament corect al Curţii Constituţionale”.

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, că Legea de funcţionare a Curţii Constituţionale trebuie modificată.

„Am anunţat că după alegeri vom pregăti o propunere de modificare. Este clar că trebuie schimbată şi, din păcate, sunt necesare schimbări ale prevederilor de la nivel constituţional şi vom pregăti o modificare astfel încât să punem Curtea Constituţională în cadrul constituţional, să determinăm un comportament corect al Curţii Constituţionale”, a spus premierul la Realitatea Plus.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cc,
curte,
modificare,
pregati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.