Declaraţia pe proprie răspundere pentru deplasarea în cele două intervale orare de restricţii

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 martie 2021 523 afişări

Declaraţia pe proprie răspundere pentru deplasarea în cele două intervale orare de restricţii

Autorităţile au publicat modelele de adeverinţă de la angajator, respectiv de declaraţie pe proprie răspundere pentru cele două intervale orare de restricţionare care vor fi necesare începând de 

Potrivit noilor reglementări, magazinele se închid la ora 18.00 şi intră în vigoare restricţii de deplasare de la ora 20.00 acolo unde incidenţa este de peste 7,5 la mie toată săptămâna.

În localităţile în care incidenţa depăşeşte 4 la mie, restricţiile se aplică doar pentru weekend.

Modelele de adeverinţă de la angajator, respectiv de declaraţie pe proprie răspundere pentru cele două intervale orare de restricţionare a circulaţiei în afara locuinţei pot fi descărcate accesând următorul link: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restricţii,
modele,
adeverinţă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.