Declaraţia de avere a lui Radu Mazăre: Primarul Constanţei are în plus faţă de anul trecut un Jeep Willys şi un Jaguar

Postat la 20 iulie 2014 63 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, are în plus faţă de anul trecut, potrivit ultimei declaraţii de avere, un autoturism Jeep Willys, fabricat în 1968, şi un Jaguar, fabricat în 1974, el deţinând în continuare un teren în Madagascar, un apartament în Bucureşti şi o şalupă.

Declaraţia de avere a lui Radu Mazăre: Primarul Constanţei are în plus faţă de anul trecut un Jeep Willys şi un Jaguar

 Potrivit ultimei declaraţii de avere postate pe site-ul Primăriei Constanţa, Radu Mazăre deţine o cotă parte de patru la sută din două terenuri în Bucureşti, unul de 24,16 metri pătraţi, iar celălalt de 35,68 metri pătraţi, cumpărate în 2009, împreună cu mai multe persoane.

De asemenea, primarul are o suprafaţă de 1,7 hectare de teren în Madagascar, luat în anul 2012 în concesiune cu fratele său Mihai, precum şi un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 184,43 metri pătraţi, cumpărat în 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/declaratia-de-avere-a-lui-radu-mazare-primarul-constantei-are-in-plus-fata-de-anul-trecut-un-jeep-willys-si-un-jaguar-12945582
12945582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.