Decizia surprinzătoare luată azi de compania care operează Zara, Pull&Bear şi Stradivarius

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 19 iulie 2016 5664 afişări

Începând din septembrie, clienţii Inditex vor putea plăti cumparaturile de pe mobil. În primă fază, acest lucru va putea fi făcut doar în Spania, conform informaţiilor oficiale transmise azi de grup.

Decizia surprinzătoare luată azi de compania care operează Zara, Pull&Bear şi Stradivarius

Pablo Isla, preşedintele şi directorul executiv al grupului Inditex a declarat că va lansa plăţile mobile, prin intermediul aplicaţiilor, în cadrul tuturor magazinelor din grup – Zara, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe. Cumpărătorii vor putea folosi şi varianta InWallet pentru a cumpăra din oricare magazin din Spania, din septembrie.

Pablo Isla a mai arătat că anul trecut, Inditex a ajuns la vânzări de 20,9 miliarde de euro şi un profit de 2,89 miliarde de euro; ca urmare, dividendele pe acţiuni au ajuns la 0,60 de euro pe acţiune. Inditex operează peste 7.000 de magazine în 88 de ţări şi are magazine online în 29 dintre acestea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/decizia-surprinzatoare-luata-azi-de-compania-care-opereaza-zara-pull-bear-si-stradivarius-15533079
15533079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.