Decizia incredibilă luată de Apple. Gigantul american intră pe o piaţă total nouă

Postat la 23 martie 2019 290 afişări

Apple trebuie să se diversifice şi să găsească noi modalităţi de a a-şi impulsiona vânzările de iPhone care au încetinit, spun analiştii.

Decizia incredibilă luată de Apple. Gigantul american intră pe o piaţă total nouă

Apple pare a fi pe punctul de a-şi extinde afacerea în TV, pentru că invitaţiile la un eveniment ce va avea loc luni, la sediul din Cupertino, anunţă că "e timpul pentru spectacol", relatează BBC.

Şi pare că Apple va lansa o provocare către Netflix. Ambiţiile Apple în zona de televiziune datează din 1993, cu Mackintosh TV, care nu a ajuns prea departe. Prima incursiune majoră în zonă a fost în 2007, când a început vânzarea consolei Apple TV. Dar succesul a fost limitat comparativ cu serviciul de muzică iTunes, spun analiştii.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.