Decizia fără precedent luată de Orange: Oferă internet NELIMITAT timp de doi ani. Care sunt condiţiile

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 09 septembrie 2016 6582 afişări

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, le va oferi internet gratuit...

Decizia fără precedent luată de Orange: Oferă internet NELIMITAT timp de doi ani. Care sunt condiţiile

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, le va oferi internet gratuit de vineri până duminică pe toată durata de 2 ani a contractului clienţilor.

„Românii consumă din ce în ce mai mult internet mobil, iar aceasta este o tendinţă ce va continua să crească în perioada urmatoare. Ne dorim ca ofertele Orange să reflecte nevoile în schimbare ale clienţilor, iar oferta de toamnă pentru abonaţi face acest lucru. Mai mult, pentru a face tranziţia dinspre perioada vacanţelor şi a concediilor către începutul şcolii sau revenirea la birou, am pregătit weekend-uri cu internet 4G gratuit pentru toţi abonaţii, precum şi reduceri la dispozitive mobile şi accesorii” a declarat Yves Martin, Chief Marketing Officer la Orange România.

Decizia fără precedent luată de Orange: Oferă internet NELIMITAT timp de doi ani. Vedeţi AICI care sunt condiţiile

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orange,
abonati,
mutare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.