Decizia care zguduie din temelii Arabia Saudită. Ce vrea să facă cel mai puternic stat arab

Postat la 08 septembrie 2016 298 afişări

La aproape opt decenii după ce ...

Decizia care zguduie din temelii Arabia Saudită. Ce vrea să facă cel mai puternic stat arab

La aproape opt decenii după ce petrolul a fost găsit în Arabia Saudită, guvernul a lansat o nouă serie de reforme pentru a face tranziţia către o economie non-dependentă de petrol, scrie Bloomberg. 

Noul plan se bazează pe creşterea infrastructurii, a găsirii de noi linii de finanţare de către Guvern şi la reducerea cheltuielilor, inclusiv cele sociale.

Prinţul Mohammed bin Salman spune că autorităţile trebuie să genereze până la 100 de miliarde de dolari pe an, pe lângă veniturile din petrol, până în 2020. Reducerea subvenţiilor la combustibil, electricitate şi apă vor aduce 30 de miliarde de dolari pe an, în timp ce adăugarea TVA va genera încă 10 miliarde de dolari pe an.

Decizia care zguduie din temelii Arabia Saudită. Vedeţi AICI ce vrea să facă cel mai puternic stat arab 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROIECTE,
ANULARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.