Novak Djokovic a beneficiat de încă un abandon şi s-a calificat în semifinale la US Open

Postat la 07 septembrie 2016 84 afişări

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, principalul favorit la US Open, s-a calificat miercuri în semifinalele competiţiei, după ce adversarul său, francezul Jo-Wilfried Tsonga, a abandonat pe parcursul confruntării din sferturile de finală, şi îl va întâlni pe Gael Monfils.

Novak Djokovic a beneficiat de încă un abandon şi s-a calificat în semifinale la US Open

Djokovic a câştigat primele două seturi, scor 6-3, respectiv 6-2, iar la debutul celui de-al treilea Tsonga s-a retras din cauza unei accidentări la genunchi.

Liderul mondial ajunge în faza semifinalelor după doar două meciuri câştigate pe teren la actuala ediţie de la US Open, cel cu Jerzy Janowicz, scor 6-3, 5-7, 6-2, 6-1 în primul tur, respectiv partida din optimi, în care l-a învins pe Kyle Edmund cu 6-2, 6-1, 6-4.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.