Debenhams se întoarce şi deschide un magazin de 2.800 mp în Bucureşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 martie 2015 373 afişări

Retailerul britanic Debenhams deschide în Bucureşti un magazin de 2.800 mp, în centrul comercial Bucuresti Mall. Spaţiul, care se deschide la finalul lunii martie, se întinde pe trei etaje şi include colecţii de modă, de beauty şi gama de produse de casă pentru întreaga familie. Investiţia totală pentru deschiderea acestui magazin depăşeşte 1 milion de euro.

Debenhams se întoarce şi deschide un magazin de 2.800 mp în Bucureşti

Spaţiul va include o zonă dedicată galeriei “Designers at Debenhams”, în care se regăsesc colecţii exclusive semnate de creatori de modă faimoşi, ca Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson şi Patrick Grant.

În premieră pentru un department store în România, Debenhams cuprinde o zonă întreagă dedicată frumuseţii, ce se întinde pe o suprafaţă de 270 mp. Spaţiile individualizate, cu amenajare personalizată, reunesc branduri precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L'Oreal.

În oferta de fashion, clienţii vor putea alege din gama de peste 55.000 produse, în timp ce în zona dedicată beauty vor fi prezentate peste 100 de branduri internaţionale de cosmetice, make up şi parfumerie.

Magazinul, care va avea 70 de angajaţi, ca fi deschis pe 26 martie, numărul estimat de vizitatori în primul an de funcţionare depăşind 1.000.000 de persoane.

Noul magazin Debenhams va fi operat în franciză de grupul bulgar MRPI, cu activităţi în dezvoltarea de proiecte comerciale importante şi proprietăţi imobiliare.

“Aşteptăm cu interes deschiderea magazinului Debenhams din Bucureşti,” declară Chris Harper, director de Vânzări la MRPI, care are o experienţă de 22 ani în echipa Debenhams din Marea Britanie.

Cu o istorie ce începe în 1785, Debenhams are 67 de magazine deschise în franciză (reţeaua având în total 248 de spaţii) în 28 ţări, din Iran până în Islanda şi din Malta până în Malaezia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/debenhams-se-intoarce-si-deschide-un-magazin-de-2-800-mp-in-bucuresti-13960445
13960445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.