Procuroarea Lora Constantinescu, eliberată din funcţie de Iohannis, după condamnarea la închisoare

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 09 martie 2015 55 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind eliberarea din funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a Aureliei Lora Constantinescu, după ce ÎCCJ a condamnat-o, recent, la trei ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă.

Semnarea decretului de eliberare din funcţie de către preşedintele Klaus Iohannis a venit după ce Lora Constantinescu, fost prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Buftea, a fost găsită vinovată, la începutul lunii martie, de trafic de influenţă şi condamnată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare cu executare.

Instanţa a mai dispus în cazul Lorei Constantinescu interzicerea unor drepturi, pe o perioadă de cinci ani, decizia fiind definitivă.

Preşedintele a mai semnat decretele privind eliberarea din funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Aureliei Motea, eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Ploieşti a lui Traian Logojan şi eliberarea din funcţia de judecător grad profesional de curte de apel la Tribunalul Neamţ a lui Iulian Mitrofan, pe motiv de pensionare.

Klaus Iohannis a mai semnat luni decretul privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, colonelului Cobiliţă Ioan, din Ministerul Apărării Naţionale şi trecerea acestuia în rezervă cu noul grad.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
PROCUROR,
BUFTEA
/actualitate/procuroarea-lora-constantinescu-eliberata-din-functie-de-iohannis-dupa-condamnarea-la-inchisoare-13956043
13956043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.