De pe terenul de golf unde s-a dus sâmbătă dimineaţă să joace, Donald Trump are prima reacţie: Joe Biden se grăbeşte să se declare învingător într-un mod fals

Autor: Alexandru Nanu Postat la 07 noiembrie 2020 416 afişări

De pe terenul de golf unde s-a dus sâmbătă dimineaţă să joace, Donald Trump are prima reacţie: Joe Biden se grăbeşte să se declare învingător într-un mod fals

Preşedintele Donald Trump a reacţionat printr-o declaraţie, sămbătă dimineaţa (ora Americii), după ce Joe Biden şi-a anunţat victoria în alegerile pentru Casa Albă.

“Joe Biden se grăbeşte, într-un mod fals, să se declare învingător”, a declarat preşedintele american în timp se ducea la partida de golf în Sterling-Virginia.

“Joe Biden nu a fost certificat ca învingător în niciunul dintre state” a spus Trump. Aceste alegeri sunt departe de a fi încheiate.

Prin câştigarea alegerilor din Pennsylvania, Joe Biden a depăşit pragul minim de 270 de electori şi a fost declarat învingător în cursa pentru Casa Albă.

Marile televiziuni şi ziare americane au proclamat victoria lui Joe Biden, iar o parte dintre liderii lumii s-au grăbit sa-l felicite.

Echipa de campanie a lui Donald Trump condusă de Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului contestă acest rezultat, invocând faptul că şi morţii au votat, iar voturile prin corespondenţă sunt fraudate.

Susţinătorii lui Joe Biden au început să iasă în stradă după rezultatul din Pennsylvania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
joe biden,
invingator,
donald trump,
falsificare,
golf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.