De la afaceri de 70 mil. lei, la faliment. Constructorul care încearcă să acopere din datorii prin vânzarea unor active de câteva mii de euro

Postat la 02 mai 2019 366 afişări

Building Astrom, compania argeşeană de construcţii intrată în faliment, vinde un teren de peste 7.000 de metri pătraţi şi mai multe echipamente, ca parte a procesului de restituire a sumelor către creditori.

De la afaceri de 70 mil. lei, la faliment. Constructorul care încearcă să acopere din datorii prin vânzarea unor active de câteva mii de euro

Sumele sunt foarte mici şi reprezintă încercarea administratorului judiciar de a acoperi o parte din datoriile constructorului aflat în faliment.

Astfel, este scos la vânzare un teren de 7.500 de metri pătraţi în localitatea Merişani din judeţul Argeş, la 16 kilometri de Piteşti, pentru o sumă de 6.750 de euro, potrivit datelor de pe site-ul CITR, administratorul judiciar al Building Astrom. Terenul are o destinaţie rezidenţială, potrivit aceleiaşi surse, şi poate fi accesat folosindu-se un drum comunal.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
faliment,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.